Adopteer een olifant!

Help mee en adopteer je eigen olifant!

 

bteh logo print 36cm2

Het adoptieprogramma begon in 2006 met de olifanten Sri Nuan en Dok Ngeon, in 2008 kwam Faa Sai erbij.

Op 12 juli 2009 beviel Dok Ngeon van haar zoon Chang Yim en brachten we Sri Prae naar het olifanteneiland.

Op 28 oktober 2012 beviel Sri Prae van haar zoon Navann, die in vrijheid in het Elephant Nature Park is geboren.

En op 6 april 2013 kreeg Dok Ngeon een tweede baby: dochter Dok Mai. Deze zeven olifanten zitten nu in het adoptieprogramma van Bring the Elephant Home.

 

Het adoptieprogramma is en blijft een fantastische en aansprekende manier om mensen te betrekken bij het Elephant Nature Park en bij de ontwikkeling van olifanten die er dankzij Bring the Elephant Home leven. Het adoptieprogramma draagt direct bij aan het welzijn van de geadopteerde olifanten en het voortbestaan van het park.

 

In het Elephant Nature Park worden meer dan dertig bevrijdde olifanten opgevangen. Het is een prachtig park in het noorden van Chiang Mai, gerund door Sangduen Chailert (Lek). Lek is opgegroeid met olifanten en heeft zich daarna bezig gehouden met het vinden van opvang voor olifanten zonder werk. Zo kwam ze bij veel olifantenkampen en ontdekte de slechte omstandigheden waaronder olifanten vaak moeten leven. Bij het zien van de mishandelingen en ellende bedacht ze dat ze een plek moest creëren om deze olifanten op te vangen. Zo ontstond het Elephant Nature Park .

 

Voor de olifanten is het hier een verademing na een leven in de stad of een toeristisch kamp. Er zijn hier geen kettingen, geen drugs, geen verkeer of werkdagen van 12 uur. De olifanten kunnen hier de rest van hun leven genieten van een welverdiende rust! Onder de olifanten bevinden zich vier door Bring the Elephant Home vrijgekochte olifanten: Dok Ngeon, Sri Nuan, Faa Sai en Sri Prae. Samen met hun drie baby’s die in vrijheid zijn geboren dankzij de hulp van Bring the Elephant Home. In het Elephant Nature Park kunnen de olifanten de rest van hun leven in vrijheid doorbrengen, maar de verzorging van de olifanten kost veel geld. Dit wordt grotendeels opgebracht door de bezoekers van het park.

 

U kunt helpen door een olifant te adopteren. Hiermee steunt u het park en natuurlijk de door u geadopteerde olifant. Als adoptie ouder wordt u op de hoogte gehouden van de ontwikkeling van uw olifant. De kosten van adoptie zijn minimaal 60 euro. Voor dit bedrag kunt u een olifant gedurende een jaar adopteren.

U ontvangt:

  • een serie foto’s die zijn gemaakt van het vrijkopen van de door u geadopteerde olifant
  • een adoptie-certificaat op uw naam
  • een prachtige DVD over uw olifant ieder jaar
  • een prachtige kleurenfoto
  • ieder jaar minimaal een keer een verslag van zijn/haar ervaringen

    U doneert minimaal 60 euro, of meer als u dat wilt of kunt missen, op rekeningnummer 1675200 t.n.v. Bring the Elephant Home te Vlaardingen. IBAN: NL76INGB0001675200 SWIFT: INGBNL2A.
  • Daarna ontvangt u per post zo spoedig mogelijk het adoptiepakket. U bent dan voor één jaar adoptieouder.

Klik hier om naar de pagina van Bring the Elephant Home te gaan en je olifant te adopteren.

 

Click me

Elephantgirl

Elephantgirl

Dedicated to Elephants

www.elephantgirl.nl

Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Twitter

Video's ENP

 

Video's BLES